Carro de Compra

0.00€ ( 0 )

Cistella de la compra

No hi ha productes.

Connectar Registrar-seSAT

A banda de comercialitzar tot tipus de productes de calefacció i aire condicionat i proporcionar assessorament per als vostres projectes i instal·lacions, a FIC comptem amb un Servei d’Assistència Tècnica oficial (SAT) d’extens vagatge en el sector.

Els nostres tècnics qualificats s’encarreguen de dur a terme un seguiment al detall del servei de l’instal·lador, desplaçant-se al vostre domicili o empresa en cas d’avaria, defecte de fabricació o funcionament erroni. Un control de la vida útil del producte que demostra absoluta confiança amb les marques que representem i en la qualitat de tots els productes distribuïts.


 

 

Formulari Particulars


Nom:

Cognoms:

DNI:

Direcció fiscal:

Localització caldera: * (en cas de ser diferent a la direcció fiscal)

Telèfon de contacte

Correu electrònic

Model de caldera

Formulari Instal·ladors


Nº Client FIC

Telèfon de contacte

Nom Empresa

NIF

Direcció de l'empresa

Nom usuari caldera

Localització caldera

Telèfon contacte client

Model de caldera

Omplint el formulari podreu sol·licitar online ordres de reparació, posades en funcionament i el manteniment de les vostres instal·lacions de manera ràpida i àgil. Un cop complimentades les dades requerides, ens posarem ràpidament en contacte amb vosaltres per acordar dia i hora de la intervenció.

dit2

De la mateixa manera, i en cas de dubte, el nostre SAT està disposat a assessorar-vos i proposar-vos solucions ràpides i àgils. Remeis sempre a mida i amb la intenció de facilitar la vostra tasca.

fic-grup-assasorament_1

©2014 - Fic-grup

Estàs connectat com a fic-grup