Shopping Cart

0.00€ ( 0 )

Cistella de la compra

No hi ha productes.

Connectar Registrar-seNOVA DE DIETRICH NEOVO ECONOX

by on juliol 21, 2015 in General

 

Presentem la nova caldera de gasoil De Dietrich NeOvo EcoNox.

Una solución compacta, de baixa temperatura, amb cremador de baix nivell d’emissions incorporat i classificació energètica B, en base als requisits de la nova directiva ErP.

La caldera NeOvo EcoNox, disponible en potències des de 22 fins a 46 kW, està dissenyada amb una concepció modular que permet la combinació de diferentse kits i accessoris per obtenir diferents solucions perfectament adaptades als requisits de qualsevol tipus d’instal·lació.

La nova gamma disposa d’opcions de només calefacció o bé mixtes per acumulació mitjançant dipòsit de 110 o 160 litres, models estancs o amb presa d’aire de la sala, així com versions totalment equipades inclòs circulador modulant d’alta eficiència, vas d’expansió de 18 litres, vàlvula de seguretat, purgador automàtic i manòmetre.

També està diponible la versió de la caldera sense cremador, compatible amb qualsevol solució de gas o gasoil del mercat.

D’aquesta manera, la nova NeOvo EcoNox es concep com una sol·lució d’elevades prestacions i preu altament competitiu dins el mercat.

Un nou concepte de climatització per la llar, amb avançades prestacions i el millor disseny, d’acord amb les noves directives d’ecodisseny i etiquetat energètic.

ARXIU NOTA DE PREMSA

Encara no hi ha comentaris.


DEIXA UN COMENTARI

Tu has d´estar connectat per realitzar un comentari.

©2014 - Fic-grup

Estàs connectat com a fic-grup