Shopping Cart

0.00€ ( 0 )

Cistella de la compra

No hi ha productes.

Connectar Registrar-seEmpresa

Després de quasi tres dècades esforçant-nos per mantenir intacta la nostra filosofia empresarial, a FIC hem aconseguit allò que preteníem des d’un primer moment: satisfer els nostres clients amb productes fiables i de qualitat contrastada, oferint alhora un servei postvenda competent, capaç d’assessorar i proporcionar solucions pràctiques a qualsevol incidència. FIC-grup no és només una empresa dedicada a la comercialització de material per a calefacció i aire condicionat. Com a punt de referència per als instal·ladors, assesorem abans d’emprendre qualsevol projecte i fem seguiment dels nostres productes durant tota la vida útil.


QUALITAT I COMPROMÍS

L’experiència ens ha ensenyat que tan important és la qualitat dels materials com la del servei que s’ofereix. Per aquesta raó, hem lluitat sense descans per ser importadors oficials de marques tan reconegudes com De Dietrich, Guntamatic, Herz, Sysclima o Sunsystem, i per comptar amb un servei d’assistència tècnica especialitzat a l’alçada de les circumnstàncies. D’altra banda, si és necessari, elaborem un pressupost acurat i concret dels materials més adequats que inclou sempre l’esquema hidràulic que justifica el funcionament i els materials pressupostats. Un servei de prevenda, doncs, que proporciona confiança i seguretat a l’hora d’afrontar un projecte amb garanties d’èxit.

 

SERVEI POST VENDA

El nostre servei post venda s’encarregarà de dur a terme un seguiment al detall del servei de l’instal·lador un cop finalitzada l’obra i realitzada la pertinent posada en funcionament. Un SAT oficial format per tècnics qualificats i amb una dilatada experiència en el sector de la calefacció i l’aire condicionat que, en cas d’avaria, defecte de fabricació o funcionament erroni, es desplaçaran fins al vostre domicili o empresa per posar-hi remei. Garantia de qualitat i fiabilitat de tot allò que FIC distribueix.

 

CENTRE DE FORMACIÓ

A banda de les prescripcions i el complet servei post venda, a FIC comptem amb un centre de formació on s’imparteixen tot tipus de cursos: RITE, formació tècnica de productes exclusius i formació personalitzada segons demanda. Tot plegat en còmodes instal·lacions de 250m2, dotades d’aules teòriques pràctiques, àmplia recepció i zona de càtering.

 

WEB

L’objectiu prioritari d’aquesta web és ser cada cop més a prop dels nostres clients, autèntica raó de ser d’una empresa que obra cada dia les seves portes per a satisfer les vostres necessitats. Aquí hi trobareu tarifes de preus actualitzades, informació dels diferents productes, podreu realitzar consultes tècniques, consultar l’actualitat del sector, dur a terme càlcul d’instal·lacions, descarregar catàlegs tècnics i, fins i tot, confeccionar els vostres propis pressupostos a mida.

©2014 - Fic-grup

Estàs connectat com a fic-grup