Shopping Cart

0.00€ ( 0 )

Cistella de la compra

No hi ha productes.

Connectar Registrar-seNOVA TARIFA EERR 2015/2016

by on setembre 21, 2015 in Descàrregues Energies alternatives General Novetats

 

Un cop més, tenim la oportunitat d’adreçar-nos a vosaltres amb motiu de la publicació del nou catàleg tarifa d’energies renovables “EERR 2015-16”, en el qual es recull tota la nostra oferta de equips que fan ús d’energies renovables per donar servei de calefacció, refrigeració i/o producció d’ACS.

Aquesta tarifa recull rellevants novetats, de les quals destaquem les mes importants:

• Distribució Oficial de la marca GUNTAMATIC,  fabricant austríac de calderes de biomassa que forma part del grup Georg Fischer. Reconegut internacionalment dins el grup de fabricants de màxim prestigi en el sector de la biomassa, està avalat per importants premis i certificacions dels seus productes. La gamma de calderes que ens aporta substitueix les de la marca Fischer (del mateix grup) i la amplia de forma important amb solucions de mitjana i gran potència, tant per pèl•let com per estella.

• Nova gamma de bombes de calor geotèrmiques DE DIETRICH GSHP. Amb la qualitat i eficiència que ens te acostumats De Dietrich, aquesta nova gamma amplia les solucions amb producció d’ACS integrada i ofereix models de potències fins a 27kW.

Equipa la regulació DIEMATIC iSystem per a gestió integral d’instal•lacions, tele-gestionable i que permet el control de fins a 10 màquines en seqüència.

• Nou sistema híbrid “aerotèrmia – gas condensació” DE DIETRICH ALEZIO G HYBRID. Permet fer ús del millor de cada tecnologia per oferir la millor eficiència i confort. Amb dimensions molt compactes i un preu molt atractiu.

imatges productes

En el context d’energies renovables, vinculat a solucions de climatització amb elevades eficiències, volem recordar que encara que no apareguin en aquest catàleg-tarifa, FIC us pot oferir tota la gamma de calderes de gasoil i de gas de condensació de la marca DE DIETRICH, una de les mes complertes i eficients del mercat. La tecnologia de les calderes de condensació actuals, encara que utilitzi combustibles fòssils (gasoil o gas) millora molt el rendiment d’explotació de les instal•lacions amb calderes clàssiques, permetent obtenir estalvis de fins el 40%, de manera que també pot ser una solució a tenir en compte en alguns casos.

DESCARREGA LA TARIFA

Encara no hi ha comentaris.


DEIXA UN COMENTARI

Tu has d´estar connectat per realitzar un comentari.

©2014 - Fic-grup

Estàs connectat com a fic-grup